Welke kinderwagen is geschikt voor op vakantie?

Welke kinderwagen is geschikt voor op vakantie?

Heb je een baby? En ga je binnenkort op vakantie? Dan doe je er goed aan om een goede afweging te maken over de kinderwagen die je mee gaat nemen. Op vakantie spelen vaak toch andere zaken een rol, dan dat je thuis gewend bent: een andere omgeving, wellicht een andere temperatuur en misschien ben je wel van plan om wat langere afstanden met de kinderwagen af te leggen. Wij hebben een aantal tips voor je, zodat jij zeker weet dat je een goede kinderwegen meeneemt!

Comfortabel in gebruik

Hou je ervan om op vakantie veel te doen? Dierentuinen bezoeken? Pretparken? Reis je veel met het openbaar vervoer op vakantie? In deze gevallen is het erg belangrijk om te kiezen voor een kinderwagen die bijvoorbeeld snel in- en uit te klappen is. Ook het gewicht van de kinderwagen is een belangrijke om op te letten; hoe lichter hoe beter. Let ook op de opbergruimte die een kinderwagen biedt; je wilt natuurlijk wel zoveel mogelijk babyspulletjes meenemen als je een lange dag gaat maken op vakantie.

Verschillende ondergronden

Thuis wandel je misschien af en toe met de kinderwagen een rondje door de wijk. Op vakantie zijn er vaak andere ondergronden, denk hierbij aan bospaden en schelpenpaden. Let er goed op dat je een kinderwagen meeneemt, die beschikt over goede wielen. Als je er van houdt om lekkere wandelingen over het strand te maken, moet je juist weer een kinderwagen hebben die hier geschikt voor is. Ga je naar het buitenland, waar het een stuk warmer is als hier? Zorg er dan ook voor dat je een kinderwagen kiest die goed geventileerd kan worden.

Maxi Cosi

Weet je precies waar je naar op zoek bent? En wil je gaan voor een kinderwagen van hoge kwaliteit, maar die er ook nog eens goed uitziet? Ga dan voor een Maxi Cosi! Niet voor niets is dit merk al jarenlang razend populair. Deze kinderwagens laten zien dat functionaliteit prima samen kan gaan met een stijlvolle uitstraling. Online vind je een prima aanbod van Maxi Cosi kinderwagens. Als je een selectie maakt uit deze Top 5 beste kopen, weet je zeker dat je een kinderwagen in huis haalt met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.