Hoe moet je online poker spelen?

Hoe moet je online poker spelen?

Hoe moet je online poker spelen? En wat zijn de verschillende rondes. We leggen het je uit, zodat je goed bent voorbereid op wat je kunt verwachten. En wil je dat het liefst doen zonder andere tegenstanders? Met online videopoker gaat het om de winnende combinaties, zonder dat je daarbij hoeft te bluffen.

Online video poker: geen tegenstanders

Er zijn twee soorten online poker. Je kunt de reguliere variant spelen, met de andere spelers aan een tafel. Het is belangrijk om het spelletje al goed te kennen, te bluffen en het gedrag van anderen in te schatten.

Dus heb je nog niet zoveel ervaring en wil je leren hoe je online poker moet spelen? Dan is video poker waarschijnlijk beter geschikt wat je gratis kunt spelen bij www.gokkastenxl.nl. Je speelt het aan de hand van de verschillende ronden, waarbij je het opneemt tegen de dealer. We zetten de verschillende stappen en ronden voor je op een rij. Dit helpt je om het spel beter onder de knie te krijgen, natuurlijk met een goede kans om het spelletje winnend af te ronden.  

Spel in 3 rondes: hoe werkt het?

1. Bepaal je inzet

Wat is de inzet waarmee je wilt spelen? Dit bepaal je bij online poker gewoon zelf. Dus wil je het eerst even rustig aan doen of zoek je naar een groter bedrag om te winnen? Jij bepaalt, bijvoorbeeld op basis van de mate van ervaring die je hiermee al hebt.

2. Krijg twee kaarten

Zodra het pokerspel begint krijg je twee kaarten. Dit zijn de kaarten waarmee jij gaat spelen. Je kunt de kaarten die op tafel komen gebruiken om daarmee te zorgen voor een winnende combinatie.

3. De flop: doe je inzet

Zodra je de kaarten hebt ontvangen volgt bij online video poker meteen de flop. Het zijn de eerste drie kaarten op tafel. Aan de hand daarvan kun je folden (stoppen) of raisen (verhogen). Dus denk je een goede kans te hebben op een winnende combinatie? Dan kun je daar de (extra) inzet voor doen. 

4. De turn en de river

Na de flop volgen ook de turn en vervolgens de river. Het zijn de vierde en de vijfde kaart. Op die manier heb je twee kaarten in de hand, met 5 kaarten op tafel. Je kunt daarvan 5 kaarten kiezen die je wilt gebruiken, om tot een winnende combinatie te komen.

5. Uitbetaling van de winst

Speel je online video poker? De combinatie die je maakt moet je gebruiken om de dealer te verslaan. Afhankelijk van de kaarten die je hebt verzameld zal je het spel wel of niet winnen. Daarna kun je een nieuwe ronde starten, om het opnieuw te proberen als je deze keer nog niet hebt gewonnen.