Handige gadgets voor onderweg

Handige gadgets voor onderweg

Als je onderweg bent, wil je natuurlijk altijd kunnen beschikken over je devices. Of het nu gaat om je tablet, telefoon of Apple Watch; ze zijn belangrijk voor je om bij je te hebben. Om bereikbaar te zijn, om zaken op te kunnen zoeken of bijvoorbeeld om zaken te meten tijdens het sporten. De Apple Watch bijvoorbeeld, is hier ideaal voor. Je kunt op dit horloge exact bijhouden hoeveel kilometer je hebt afgelegd en hoeveel calorie├źn je verbrand hebt. Met Apple Watch straps, kun jij ook nog eens zelf bepalen voor welke band jij kiest voor je horloge, precies het design en de kleur die jij wilt! Opladen van al je devices, is juist weer ideaal met een Power Bank. Handige gadgets! Heb jij ze al?

Apple Watch straps

Ben jij iemand die graag alles in de gaten wil houden? En dat op een gemakkelijke manier? De Apple Watch is dan jouw ideale horloge. Alles wat betreft je gezondheid, kun je erop volgen. Bijvoorbeeld wat je hartslag is, hoeveel stappen je vandaag hebt gezet, maar ook hoe vaak je ademhaalt. Met een Apple Watch kun je zelfs bellen! Dit horloge kun je helemaal persoonlijk maken door te kiezen voor jouw ideale Apple Watch straps. Dit zijn horlogebandjes waarbij je kunt kiezen voor het type materiaal dat je wilt, het design, maar ook de kleur. Hou je van een opvallende kleur om je pols? Of hou je juist meer een stijlvolle, rustige kleur? Hou je van een drukke print of juist meer van een bandje zonder print? Ook kun je kiezen uit verschillende sluitingen. Jouw ideale bandje, ga jij gegarandeerd vinden!

Power Bank

Ben je vaak onderweg? En heb je dan vaak ook devices bij je, waarvan je niet wilt dat ze uitvallen door een lege accu? Dan is een Power Bank jouw ideale aankoop. Een Power Bank is licht van gewicht en werkt super eenvoudig. Doordat de Power Bank niet afhankelijk is van een stroompunt, heb je altijd een oplaadpunt bij je. Handig als je bijvoorbeeld van huis gaat en je smartphone is bijna leeg. Of je komt er in de auto achter dat je tablet leeg is, net nu je bijna een presentatie moet geven. Een Power Bank biedt altijd en overal hulp als jouw device power nodig heeft. Ideaal toch?