Geocaching is leuk om te doen!

Geocaching is leuk om te doen!

Wie houdt er niet van avontuur? Lekker actief zijn in de vrije natuur? Samen met vrienden of familie iets ondernemen? Geocoaching is zoeken naar een schat, maar dan op een moderne, volwassen manier. Je doet dit aan de hand van GPS, waarbij je op zoek gaat naar een schat die verstopt ligt op een bepaald coördinaat. Deze schatten liggen doorgaans verstopt in mooie natuurgebieden, dus ook voor de natuurliefhebbers is dit een fantastische bezigheid. Is Geocoaching iets voor jou?

Geocoaching wordt steeds populairder

Wereldwijd doen veel mensen aan Geocoaching. En daar schuilt nu ook precies het geheim achter dit unieke fenomeen, doordat veel mensen hierin actief zijn, komen er ook steeds meer schatten bij. Op de website van Geocoaching kun je zien waar deze schatten verstopt zijn, gegarandeerd dat er bij jou in de regio ook een aantal verstopt zijn. Het leuke van Geocoaching is, dat je er meteen mee aan de slag kunt gaan. De schatten zijn verstopt in een waterdichte doos, je vindt in deze doos ook een logboek. Je kunt in dit logboek aangeven dat jij er bent geweest, ook kun je hier de datum in vullen wanneer dit exact is geweest. Het is ook superleuk om terug te lezen wie er allemaal voor je zijn geweest en wanneer. Aan de inhoud van de logboeken kun je zien dat Geocoaching erg populair is, veel mensen zijn je waarschijnlijk al voorgegaan bij het vinden van een schat. De logboeken vormen samen ook een band tussen de deelnemers aan deze bijzondere buitenactiviteit.

Het ideale uitje

Ga je binnenkort met vrienden een weekendje weg en zoeken jullie nog naar een leuke activiteit? Met de buren een dagje op stap? Verzorg jij dit jaar het bedrijfsuitje? Geocoaching is het ideale uitje voor actieve, avontuurlijke mensen, die ook van gezelligheid houden. Het is fijn om tijdens een uitje een doel te hebben, in dit geval is het vinden van de schat natuurlijk het ultieme doel. Samen puzzelen, ideeën uitwissen en vooral veel plezier maken. Geocoaching is ook het ideale uitje als je voor je bedrijf op zoek bent naar een dagje uit, waarbij je ook gelijktijdig wilt werken aan teambuilding. Je zult merken dat collega’s tijdens deze dag hun best doen om zo goed mogelijk samen te werken, bij Geocoaching hebben ze immers een gezamenlijk doel. Goed voor de teamspirit binnen het bedrijf!

Heerlijk buiten

De buitenlucht maak je energiek, je humeur wordt er beter van en het is nog gezond ook. Het is ook niet zo gek dat steeds meer mensen aan buitenactiviteiten doen. Op outdooronly vind je alles op het gebied van outdoor activiteiten. Hier vind je de beste tips, waardoor je nog meer uit je buitenactiviteiten kunt halen. Heerlijk toch?