Wat is het adres van bioscoop Kinepolis Antwerpen?

Wat is het adres van bioscoop Kinepolis Antwerpen?

Bioscoop Kinepolis Antwerpen is een populaire locatie voor filmliefhebbers in Antwerpen en omliggende gebieden. Maar wat is het eigenlijk adres van deze bioscoop? In dit artikel zullen we de exacte locatie van Kinepolis Antwerpen onthullen, zodat je gemakkelijk jouw weg naar deze bioscoop kunt vinden.

Ligging van Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Antwerpen is gelegen aan de Scheldelaan 1 in Antwerpen. Deze locatie is ideaal bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Op Google Maps kun je gemakkelijk een route vinden naar Kinepolis Antwerpen.

Bereikbaarheid van Kinepolis Antwerpen

Met het openbaar vervoer kun je Kinepolis Antwerpen bereiken met tramlijnen 3, 5, 9 en 15. Daarnaast is er ook een bushalte in de buurt van de bioscoop. Voor bezoekers die met de auto komen, zijn er voldoende parkeermogelijkheden rondom Kinepolis Antwerpen.

Faciliteiten bij Kinepolis Antwerpen

Naast de uitstekende bereikbaarheid, biedt Kinepolis Antwerpen ook diverse faciliteiten voor een optimale bioscoopervaring. Zo zijn er meerdere zalen met de nieuwste films, comfortabele stoelen en uitstekend geluidssysteem. Daarnaast zijn er ook verschillende eet- en drinkgelegenheden waar je voor of na de film van een hapje en drankje kunt genieten.

Tickets en tijden bij Kinepolis Antwerpen

Wil je een film bekijken bij Kinepolis Antwerpen en ben je benieuwd naar de beschikbare tijden en ticketprijzen? Dan kun je het beste de officiƫle website van Kinepolis Antwerpen raadplegen. Hier vind je het actuele filmaanbod, de vertoningstijden en kun je direct jouw tickets online reserveren.

Kinepolis Antwerpen is een bioscoop die bekend staat om zijn uitstekende bereikbaarheid, diverse faciliteiten en gevarieerde filmaanbod. Met de ligging aan de Scheldelaan 1 in Antwerpen is deze bioscoop goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Of je nu met vrienden, familie of alleen een film wilt bekijken, bij Kinepolis Antwerpen ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke bioscoopervaring.

Wil je een gezellige avond uit in het Belgische Antwerpen tot een succes maken, dan is een bezoek aan Kinepolis Antwerpen zeker een aanrader! Je kunt een bezoek aan de bioscoop mooi combineren met een etentje of andere activiteiten in de stad. Zeker als je een weekend in Antwerpen bent met een hotelovernachting is dit een goed idee.