Vliegtickets zonder creditcard? Dit zijn de mogelijkheden!

Vliegtickets zonder creditcard? Dit zijn de mogelijkheden!

Het is goed mogelijk om vliegtickets te betalen zonder creditcard. Je kan ze namelijk gemakkelijk online boeken. Met de beste prepaid creditcard ben je dan al een heel eind op weg. Dit is gemakkelijker dan de visa of mastercard die op veel internationale sites wordt gevraagd. Meestal heb je die namelijk niet. Daarnaast zijn er ook nog andere opties die je kan verkennen.

Vliegtickets afrekenen met iDeal

Er zijn reisorganisaties en boekingssites die je ook gewoon per bank laten betalen. Dan kan je je vliegtickets betalen met iDeal. Of je gebruikt een ander online banksysteem. In België is dat bijvoorbeeld vaak Bancontact. Het is wel belangrijk om dan goed op de kosten te letten. Die kunnen soms iets hoger zijn. Het kan slim zijn om de tickets te vergelijken met Tix.

Boeken in Nederland of België

Het is ook belangrijk om te weten wat er in Nederland allemaal mogelijk is als je vliegtickets wilt boeken zonder creditcard. Je kan dan bijvoorbeeld werken met verschillende reserveringssites. Daar kan je gewoon betalen met iDeal of je bankrekening. Daarnaast zijn creditcards vaak wel gewoon mogelijk. Zoals ook paypal vaak een optie is. Vergelijken is wel aan te raden dan. Als je in België gaat boeken, dan is het slim om Bancontact of Mistercash te gebruiken. Vaak kan je dan gewoon vanaf Brussel vliegen.

De verschillende soorten maatschappijen

Wanneer je ervoor kiest om met een prepaid creditcard, iDeal of Bancontact te werken, dan kan je met veel maatschappijen werken. Denk aan Airberlin, Airnamibia, British Airways, Brussels Airlines, Emirates, Etihad Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, Malaysian Airlines en Transavia. Je vliegt dan naar allerlei plekken op de wereld. Van Praag en Londen tot New York of Kaapstad. Je kan alle plekken van de wereld gewoon ontdekken wanneer je het op deze manier aanpakt. Zonder dat je daar dus een creditcard voor nodig hebt.

Hulp bij het boeken krijgen

Het is ook belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden. Er zijn altijd acties en kortingen waar je voor kunt gaan. Dan is het slim om met een goede vergelijkingssite te werken waar je snel kan zien wat er allemaal geldt op elk moment. Zo weet je in ieder geval zeker dat je altijd de beste prijs hebt op het moment dat je boekt. Je hoeft dan dus ook niet heel veel werk erin te steken, want alles is dan goed verzorgd. Alle reden om het op deze wijze aan te pakken.