Kaart Belarus

Een goede plattegrond is onmisbaar als je naar Belarus gaat. Hoe weet je anders de leukste plekjes van je vakantiebestemming te vinden? En hoe kom je daar het snelst vanuit je appartement of chalet? Met behulp van een kaart stippel je de snelste of mooiste route uit. Omdat de kaart van Belarus online staat, kun je je thuis alvast oriënteren en Belarus leren kennen.

Plattegrond met ligging en omgeving van Belarus

Bij Bestemminginbeeld vind je een duidelijke kaart van Belarus . Bekijk op de plattegrond de ligging van Belarus en de plaatsen in de omgeving. Om in te zoomen op Belarus gebruik je de pijltjes linksboven op de landkaart. Voor een beter beeld van het landschap en de natuur in de omgeving van Belarus , klik je rechtsboven op de knop satelliet. Dankzij de plattegrond van Belarus kom je gelijk in een vakantiestemming!

Title goes here
Zomer

Zonsopgang boven het meer.

Door: Mitranor

Waar: Belarus

Categorie: Jaargetijden

Title goes here
Herfst

Herfst mist over het meer.

Door: Mitranor

Waar: Belarus

Categorie: Jaargetijden

Title goes here
Voorjaar

De eerste lente regenboog.

Door: Mitranor

Waar: Belarus

Categorie: Jaargetijden

Title goes here
Winter

Halo

Door: Mitranor

Waar: Belarus

Categorie: Jaargetijden

Kennismaking met onbekend (en onbemind) Wit-Rusland

Door: Frans van de Graaf

‘Iedereen die van cultuur en geschiedenis houdt zal hier zeer zeker aan zijn trekken komen. Juist doordat er nog zo weinig toerisme is, vind ik het een aanrader voor mensen die eens heel wat anders willen beleven. Je vindt er een interessante mix van Russisch-Orthodox geloof en het communisme. De kerken zitten op zondag vol. En de communistische helden Karl Marx en Lenin kom je nog op heel veel plaatsen tegen. Iedereen die voor 1989 achter het IJzeren Gordijn is geweest zal de sfeer herkennen. Maar laat je daar niet door afschrikken, want die sfeer komt voor toeristen niet beklemmend over.’ Veilig. Wit-Rusland is een dictatuur, de laatste in Europa. Als individuele ...

Lees verder