Kunstgras kopen, voor een groene en strakke tuin

Kunstgras kopen, voor een groene en strakke tuin

Ben je niet zo’n tuinliefhebber? Zie je er iedere keer weer tegenop om het gras te maaien? Dan is kunstgras ideaal voor jou. Kunstgras is tegenwoordig niet meer van echt gras te onderscheiden, waardoor niemand het verschil zal zien. Jij hebt er echter een stuk minder werk aan en het is ook nog eens een prima investering. Kies jij ook voor gemak en minder kosten?

Investering die zich snel terugverdiend

Heb je weleens de kosten op een rijtje gezet wat je per jaar kwijt bent aan echt gras? Ieder jaar zul je waarschijnlijk wel een gedeelte opnieuw in moeten zaaien of leg je kant en klare zoden neer op slechte plekken. Je zult om de zoveel jaar een nieuwe grasmaaier moeten kopen die ook per maaibeurt energie verbruikt. Daarnaast zul je het gras regelmatig moeten bemesten om het goed te kunnen laten groeien. Als je deze kosten op jaarbasis optelt, lopen deze nog best hoog op voor echt gras. Kunstgras kopen, betekent een eenmalige investering, maar wel eentje die zich snel terugverdiend. Voor jou geen graszaad, graszoden, nieuwe grasmaaier en kunstmest meer. En je hebt er geen werk meer aan, dat is nog eens prima investering!

Geen werk, wel plezier

Kunstgras betekent dat je eindelijk weer eens kunt genieten van je tuin, in plaats dat je het gevoel hebt dat je er alleen maar aan het werk bent. Dat wordt straks samen met je gezin genieten van een lunch op een mooie zomerdag en ’s avonds met vrienden een lekker drankje drinken om de tuintafel. Een tuin moet een plek zijn waar je van kunt genieten, niet een plek waar altijd maar klusjes te doen zijn. Aan kunstgras heb je geen werk, maar het levert je wel veel plezier op. Heerlijk toch?

Altijd een groene tuin

Met echt gras ben je altijd afhankelijk van de weersomstandigheden hoe het eruit ziet. Een lange periode vol regen? Dan is je tuin waarschijnlijk snel een modderpoel. Periode van droogte? Dan moet je veel water geven om je gazon toch nog een beetje netjes te houden. Met kunstgras heb je altijd een mooi groen gazon en hoef je nooit meer bang te zijn dat er iets mee gebeurd. Water geven hoeft niet meer, inzaaien ook niet. Dat wordt puur genieten van een prachtige, groene tuin!