Kampeervakantie naar Noorwegen

Kampeervakantie naar Noorwegen

Is kamperen voor jou dé ultieme manier om tot rust te komen? Begeef je je graag in de natuur en zijn hele toeristische vakantiebestemmingen niet zo jouw ding? Ga dan naar Noorwegen op vakantie! Noorwegen is nog niet bedolven onder het massatoerisme waardoor je hier in alle rust vakantie kunt vieren. De mooie natuur, de cultuur en historie en het diverse aanbod campings maakt Noorwegen een ultieme kampeerbestemming.

Groot en divers aanbod campings

Ondanks dat Noorwegen nog geen massatoerisme kent, is het toerisme wel in opkomst. En dat is begrijpelijk met al het moois dat dit land te bieden heeft. Het aantal campings groeit gestaag en dit zorgt ervoor dat het campingaanbod al behoorlijk groot is. Van kleine campings waar je jezelf alleen op de wereld waant tot grotere campings met veel faciliteiten. Er is voor eenieder een passende camping Noorwegen te vinden. Noorwegen is een veelzijdige vakantiebestemming. Van meren en fjorden tot eilanden en bergen. Je vindt het allemaal in dit land. Maar ook diverse authentieke dorpjes en levendige steden behoren tot hetgeen Noorwegen te bieden heeft. Bij welke bezienswaardigheden in de buurt wil jij graag gaan kamperen?

Campings in de provincies Oslo en Akershus

Ben je gek op natuur, maar kun je cultuur en historie ook waarderen? Dan is camping Oslo of camping Akershus het overwegen waard. Campings die in deze provincies gelegen zijn, hebben een gunstige ligging. De campings liggen namelijk middenin de natuur. Maar er zijn wel diverse bijzondere bezienswaardigheden op een steenworp afstand. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het dertiende-eeuwse kasteel Akershus Slott. Dit middeleeuwse kasteel is populair onder cultuur- en historieliefhebbers. Ga jij liever een dagje winkelen? Ook dat is mogelijk. De hoofdstad van Noorwegen: Oslo, ligt namelijk dichtbij de diverse campings. Je kunt dus met recht stellen dat campings in deze provincies een gunstige ligging hebben.

Dit zijn de bezienswaardigheden

Noorwegen staat vooral bekend om de indrukwekkende flora en fauna. De ongerepte natuur maakt dit land een gewilde vakantiebestemming bij natuurliefhebbers. De uitgestrekte meren, hoge bergtoppen en frisgroene bossen maken dit land bijzonder. Maar Noorwegen is niet alleen vanwege de mooie natuur een goede vakantiebestemming. Het is de veelzijdigheid van dit land die een breed publiek aantrekt. Zo kun je in Noorwegen ook genoeg cultuur en historie vinden. En winkelboetiekjes zorgen er samen met grote winkelketens voor dat ook winkelliefhebbers hun hart hier kunnen ophalen. Noorwegen heeft genoeg te bieden voor jong en oud. Dus ben je dol op kamperen en sta je ervoor open om een unieke vakantiebestemming te ontdekken? Ga dan op kampeervakantie naar Noorwegen!