Boek een wellness vakantie en kom tot rust

Boek een wellness vakantie en kom tot rust

Wie een wellness vakantie zoekt om tot rust te kunnen komen, heeft vandaag de dag wat te kiezen. Er zijn steeds meer wellness hotels die arrangementen aanbieden, compleet verzorgde wellness reizen en gezondheidsreizen op het gebied van ayurveda, yoga, meditatie en detox . Je kunt kiezen voor een wellness vakantie dicht bij huis zoals in Nederland maar ook kiezen voor een 14 of 21 daagse wellness reis met bestemming Nepal, Bhutan, Sri Lanka, Mexico, Vietnam, India of Costa Rica. Er valt op het gebied van wellness- en gezondheidsreizen echt wat te kiezen.

Wellness vakantie door Puur en Kuur laten verzorgen.

Eén van de reisorganisaties welke gespecialiseerd in in wellness- en gezondheidsreizen is Puur en Kuur. Deze reisorganisatie uit Amsterdam heef een uniek aanbod wellness reizen samengesteld. Ook voor een wellness vakantie met yoga. Al hun samengestelde reizen zijn qua bestemming en programma uniek. Je kunt naast een wellness reis met verre bestemming ook voor bijvoorbeeld een korte wellness vakantie of weekend kiezen in Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië of Griekenland. Daarnaast heeft Puur en Kuur al jaren een aangepast aanbod voor singles. Dit zijn geen echte single reizen maar wel samengestelde vakanties waarbij er rekening wordt gehouden met de behoeften van alleenreizenden. Denk bijvoorbeeld aan een hotelkamer met eigen toilet en wasgelegenheid en een aangepast programma voor groepen singles. Zo kan je bijvoorbeeld een single vriendelijke detox, yoga of wellness vakantie bij Puur en Kuur boeken. Hierbij is er veel tijd en ruimte voor onderling contact ingeruimd.

Wanneer je wellness vakantie 2022 boeken?

In verband met alle perikelen rond Corona en de daarmee gepaard gaande reisbeperkingen, is het niet eenvoudig om je vakantie 2022 te plannen. Dagelijks wijzigen de omstandigheden en reisadviezen en dat maakt de keuze voor je bestelling en type vakantie er niet eenvoudiger op. Er valt wat te zeggen om een last minute wellness reis voor 2022 te boeken maar dan is de kans weer aanwezig dat de leukste wellness reizen "uitverkocht" zijn. Misschien is het daarom verstandiger om niet last minute te boeken maar juist op tijd. Door dit tijdperk van stress en beperkte vrijheid is de behoefte aan rust en een anti stress vakantie groot. Boek daarom bij voorkeur de gewenste wellness reis vroeg in het seizoen maar wel met de mogelijkheid deze te kunnen annuleren of omboeken. En sluit altijd een annulerings- en reisverzekering af. Zeker als je een relax vakantie wilt boeken van 2, 3 of 4 weken en met verre bestemming. Je hebt een grote keuze in georganiseerde wellness- en relax reizen. Ook speciale reizen voor singles en gezinnen met kinderen. Start nu met vergelijken en boek de relaxvakantie 2022 die jou echt blij maakt!