U bent hier • Home • Vakantie • Europa • Turkije

Kaart Turkije

Een goede plattegrond is onmisbaar als je naar Turkije gaat. Hoe weet je anders de leukste plekjes van je vakantiebestemming te vinden? En hoe kom je daar het snelst vanuit je appartement of chalet? Met behulp van een kaart stippel je de snelste of mooiste route uit. Omdat de kaart van Turkije online staat, kun je je thuis alvast oriënteren en Turkije leren kennen.

Plattegrond met ligging en omgeving van Turkije

Bij Bestemminginbeeld vind je een duidelijke kaart van Turkije. Bekijk op de plattegrond de ligging van Turkije en de plaatsen in de omgeving. Om in te zoomen op Turkije gebruik je de pijltjes linksboven op de landkaart. Voor een beter beeld van het landschap en de natuur in de omgeving van Turkije, klik je rechtsboven op de knop satelliet. Dankzij de plattegrond van Turkije kom je gelijk in een vakantiestemming!

Meer info
 

Vakantie regios binnen Turkije

Vakantie plaatsen binnen Turkije

AlanyaAltinkumAntalyaAvsallarBeldibi BelekBitezBodrumCesmeDalyanFethiyeFinikeFoçaFocaGüzelçamliGumbet GumuldurIcmelerKalkanKemerKonakliKusadasiMahmutlarMarmarisOludenizOzdereSarigermeSideTorbaTurgutreis Turunc Yalikavak
 


 
 
 
- Advertentie-

EEN REIS LANGS DE EGEïSCHE KUST VAN TURKIJE >

Door Corrie de Winter, Spotter op BiB sinds juli 2012