Kaart Liechtenstein

Een goede plattegrond is onmisbaar als je naar Liechtenstein gaat. Hoe weet je anders de leukste plekjes van je vakantiebestemming te vinden? En hoe kom je daar het snelst vanuit je appartement of chalet? Met behulp van een kaart stippel je de snelste of mooiste route uit. Omdat de kaart van Liechtenstein online staat, kun je je thuis alvast oriënteren en Liechtenstein leren kennen.

Plattegrond met ligging en omgeving van Liechtenstein

Bij Bestemminginbeeld vind je een duidelijke kaart van Liechtenstein. Bekijk op de plattegrond de ligging van Liechtenstein en de plaatsen in de omgeving. Om in te zoomen op Liechtenstein gebruik je de pijltjes linksboven op de landkaart. Voor een beter beeld van het landschap en de natuur in de omgeving van Liechtenstein, klik je rechtsboven op de knop satelliet. Dankzij de plattegrond van Liechtenstein kom je gelijk in een vakantiestemming!

Title goes here
Liechtenstein

Een foto van Liechtenstein ontbrak nog op deze site. Dat is niet terecht want Liechtenstein is een interess...

Door: Wimopreis

Waar: Liechtenstein

Categorie: Bergen

Title goes here
Natuurlijke grens

Een rivier vind je vaak als natuurlijke landsgrens fungeren, zoals hier de Rijn tussen Liechtenstein en Zw...

Door: Janna

Waar: Liechtenstein

Categorie: Landschap

Liechtenstein een verrassende dwergstaat en vorstendom

Door: Janna van Eekelen

Tijdens een roadtrip door Midden-Europa blijf ik twee dagen in dwergstaat. Het is een bijzondere ervaring om binnen een half uur een heel land te kunnen doorkruisen, maar ook om er twee dagen (overnachtingen) voor te nemen. Ik ga op zoek naar de mooiste plekken. Jeugdherbergen hebben zich in hun honderdjarig bestaan zodanig gemoderniseerd dat iedereen er welkom is, ongeacht leeftijd Ik neem mijn intrek in de jeugdherberg in Schaan. Dit is iets wat ik vaker doe als ik op doorreis ben en erg enthousiast over ben! Jeugdherbergen hebben zich in hun honderdjaar bestaan zodanig gemoderniseerd dat iedereen er welkom is, ongeacht leeftijd. Ze liggen meestal op een mooie plek in de ...

Lees verder