U bent hier • Home • Vakantie • Europa • Liechtenstein

Kaart Liechtenstein

Een goede plattegrond is onmisbaar als je naar Liechtenstein gaat. Hoe weet je anders de leukste plekjes van je vakantiebestemming te vinden? En hoe kom je daar het snelst vanuit je appartement of chalet? Met behulp van een kaart stippel je de snelste of mooiste route uit. Omdat de kaart van Liechtenstein online staat, kun je je thuis alvast oriënteren en Liechtenstein leren kennen.

Plattegrond met ligging en omgeving van Liechtenstein

Bij Bestemminginbeeld vind je een duidelijke kaart van Liechtenstein. Bekijk op de plattegrond de ligging van Liechtenstein en de plaatsen in de omgeving. Om in te zoomen op Liechtenstein gebruik je de pijltjes linksboven op de landkaart. Voor een beter beeld van het landschap en de natuur in de omgeving van Liechtenstein, klik je rechtsboven op de knop satelliet. Dankzij de plattegrond van Liechtenstein kom je gelijk in een vakantiestemming!

Meer info
 
 
- Advertentie -

Laatst toegevoegde foto's en tips

Er zijn nog geen tips geplaatst voor Liechtenstein. 

Beschrijving Liechtenstein

Liechtenstein een verrassende dwergstaat en vorstendom

Liechtenstein een verrassende dwergstaat en vorstendom

21 jan - In 2014 doet Janna van Eekelen ( Spotter op BiB sinds juni 2013 ) een roadtrip door Midden-Europa en doet daarbij ook het piepkleine vorstendom Liechtenstein aan. Hier haar verhaal over dit dwergstaatje op de grens van Duitsland en Zwitserland.

Lees verder
- Advertentie -


- Advertentie -
 
 
 
 
- Advertentie-