Wat is er allemaal te doen in Kalami (Zakynthos)?

Wat is er allemaal te doen in Kalami (Zakynthos)?

Het eiland Zakynthos is vele stadjes, badplaatsen en dorpen rijk. Zo is er de Hoofdstad Zakynthos stad waar veel bezienswaardigheden zijn voor de vakantieganger die daarvan houdt. Neem bijvoorbeeld het bekende Tsivili waar veel watersport beoefend wordt en geliefd is bij de actieve vakantieganger. Of wie weet ga je naar Kalami? Wat daar allemaal te doen is? Dat delen we graag met je.

Goed vertoeven op het strand

Kalami Beach is een van de mooiste plekken die Kalami rijk is. Niet alleen heerlijk om in de zon te vertoeven op het witte kiezelstrand, maar er is ook beschutting van de natuur die langs de kustlijn groeit in Kalami. Het staat ook bekend als een van de groenste delen van het eiland Zakynthos en leent zich ook prima voor een wandeling als je daarvoor in bent. Ook Chouchoulio Beach is zeker het bezoeken waard. Net wat meer buiten het centrum gelegen heb je daar de kans om het wat rustiger te treffen dan op Kalami Beach.

Sport op het water

Waar Kalami zich ook prima voor leent is watersport. Ga eens waterskiën of stap op een banaan die je achter een speedboot door de blauwe zee heen voert. Niet alleen voor intense watersport leent Kalami zich prima, maar ook voor wat rustigere watersport kun je hier terecht. Bijvoorbeeld voor varen met een motorboot die te huren zijn of vissen op een van de vele vissoorten die de kustlijn rijk is. Snorkelen is ook een leuke activiteit en op die manier zie je wat de zee zoal te bieden heeft in Griekenland.

Tour door Kalami

Wat je ook kan doen is een van de tours nemen die in Kalami aangeboden worden. Er zijn verschillende aanbieders voor dit soort leuke tours. Het voert je langs de bekende pekken die de omgeving rijk is en op die manier kun je de sfeer en cultuur van het eiland tot je nemen. Uiteraard kun je ook je eigen tour doen en op die manier zien wat je wilt zien. Een aanrader zijn de vele villa’s doe Kalami rijk is te bezichtigen bijvoorbeeld Durrell White House villa.