Wat is de C4 pre-workout

Wat is de C4 pre-workout

Ben jij een ervaren sporter of ben je onlangs begonnen met trainen? Of je nou vaak naar de sportschool gaat, je oefeningen thuis doet op je kamer of buiten in het park, iedereen kan wel eens een boost gebruiken bij het sporten. De juist stoffen binnenkrijgen is vaak een onderschat gedeelte van het gehele proces. Als je spierkracht wil trainen of je spiermassa wil vergroten, moet je zorgen dat je hierbij de juiste voedingsstoffen krijgt. Dit maakt je training natuurlijk een stuk efficiënter.

Voordelen van C4 original

Bij het sporten is het dus van belang om bepaalde voedingsstoffen binnen te krijgen. Vooral eiwitten zijn erg belangrijk, maar ook koolhydraten, vetten en bepaalde vitamines. Hiervoor kun je je voedingspatroon omgooien, maar je kunt ook bepaalde supplementen gebruiken, zoals C4 original. In dit product zitten belangrijke stoffen die je helpen bij je training. Een van deze stoffen is Arginine AKG, een aminozuur. Aminozuren zijn de bouwstoffen van eiwitten, die de basis vormen van ons lichaam. Eiwitten worden gebruikt voor de groei en onderhoud van onze botten, spieren en zelfs cellen. Ook helpen ze bij het herstel van het lichaam, wat nodig is na een goede workout.

In C4 original zitten ook de stoffen Creatine Monohydraat en Niacinamide. De eerste zorgt voor meer kracht tijdens zware inspanning, waardoor je beter kunt trainen. Niacinamide zorgt voor meer fitheid en zorg ervoor dat je zenuwstelsel beter werkt. Dit is dus ook handig voor bij je training. Verder bevat C4 original ook vitamine C (wat de botten ondersteunt) en cafeïne, waarvan de werking natuurlijk bekend is. Deze stoffen zijn allemaal dus erg handig voor bij je oefeningen. Ze geven je een boost bij het sporten en zorgen ervoor dat je lichaam beter reageert op de inspanning. Ook het herstel van je spieren zal beter verlopen.

Hoe werkt het?

Dit product neem je in voordat je aan je workout begint, daarom noemen ze het soms ook wel C4 Pre Workout. Meestal is het goed om C4 original een half uurtje voordat je begint in te nemen, gemengd met water. Wij raden aan om niet meer dan twee maatscheppen op een dag te nemen. Dit is meer dan genoeg voor een goede workout en zorgt voor een enorme boost in prestaties, progressie en een beter herstel.