Waarom kiezen voor een stedentrip naar Firenze?

Waarom kiezen voor een stedentrip naar Firenze?

Veel mensen kiezen voor een stedentrip, om in een korte tijd veel te kunnen zien en beleven. Denk hierbij aan het bezoeken van bezienswaardigheden, lekker shoppen en natuurlijk genieten van lokaal eten en drinken. Het is belangrijk bij het uitkiezen van de stad van je stedentrip, dat je er bovenstaande wel allemaal kunt doen. Als je wilt gaan voor zekerheid, kun je het beste kiezen voor Firenze (Florence) in Italië. Deze stad is gemaakt voor een stedentrip! Het is veelzijdig, het klimaat is heerlijk en de lokale mensen zijn er gastvrij. Kies jij ook voor een stedentrip naar Firenze?

Waarom Firenze?

Florence is een stad die zeer veelzijdig is; je kunt er op één dag prachtige bezienswaardigheden bezoeken, shoppen en ook nog eens heerlijk Italiaans eten. Het fijne van Florence is dat je er doorheen kunt wandelen en gelijktijdig bezienswaardigheden kunt bezoeken. Als je naar het centrum loopt, kun je bijvoorbeeld niet om de Duomo heen. Deze kathedraal met zijn indrukwekkende koepel, zal je al van ver opvallen. Het is zeker de moeite waard om ook even in de kathedraal een kijkje te nemen, deze is fraai versierd en je vindt er bijzondere fresco’s. Hou je van musea? Breng dan zeker een bezoek aan het Galleria degli Uffizi. Het gebouw waarin dit museum gevestigd is, is overigens al meer dan de moeite waard om te bezoeken. In het museum vind je werken van Vlaamse schilders, maar ook het wereldberoemde beeld David, gemaakt door Michelangelo. David van Michelangelo bezoeken? Reserveer online je toegangskaarten voor dit museum, hierdoor weet je zeker dat je niet hoeft te wachten om binnen te komen en je weet zeker dat er voor jou plek is!

Wat zijn de voordelen van een Florence citypass?

Wil je in Florence veel bezienswaardigheden gaan bezoeken? Dan doe je er verstandig aan om een Florence citypass te kopen. Hiermee weet je zeker dat je overal zo door kunt lopen, bovendien bespaar je er veel geld mee. Als je bij iedere bezienswaardigheid namelijk de volle entreeprijs moet betalen, kan dit nog aardig oplopen. Zo’n pas is ook ideaal als je een hekel hebt aan wachten. Zeker in het hoogseizoen staan er lange rijen voor bijvoorbeeld de Duomo en het Uffizi museum. Deze tijd kun je met een pas nu besteden aan leukere dingen. Florence citypass kopen? Dit doe je natuurlijk gemakkelijk en snel online!