Op avontuurlijke campingvakantie in de vorm van groepsreizen

Op avontuurlijke campingvakantie in de vorm van groepsreizen

Zin in een avontuurlijke campingreis samen met anderen? Dat is mogelijk tijdens een gezellige camping groepsreis! Bij een groepsreis ga je samen op pad met leeftijdsgenoten. Hierdoor combineer je reizen met het leren kennen van nieuwe mensen. Een hele mooie combinatie! Er zijn diverse leuke campinglocaties waar je in groepsverband wat avontuur kunt beleven. Of je nu meer houdt van een camping rondreis vakantie, een avontuurlijke campingreis midden in de natuur of een iets meer relaxte campingvakantie aan het strand. In combinatie met een groepsreis wordt het hoe dan ook gezellig. We geven je 5 leuke suggesties voor campingreizen die je kunt ontdekken tijdens een groepsreis met Simi Reizen. Dit doe je dan samen met leeftijdsgenoten tussen de 18 en 32 jaar.

Rondreis in Noorwegen-Zweden

Noorwegen en Zweden worden voornamelijk in de wintermaanden bezocht, maar ook in de zomer is hier genoeg te beleven. Zo kun je in Noorwegen en Zweden prachtige natuurwandelingen maken en overnachten op de meest mooie locaties. Noorwegen staat bekend om haar mooie uitgestrekte bossen, natuurlijke rivieren, hoge bergen en prachtige gletsjers. Zweden is een mysterieus land met dichte bossen en hoge bergen. In het zuiden kun je genieten van eindeloze stranden en in het westen van reusachtige meren. Een rondreis in Noorwegen-Zweden is ideaal te combineren in de vorm van een groepsreis. Je hebt echt mede-avonturiers nodig om samen deze wilde gebieden te trotseren en ’s avonds gezellig te kamperen midden in de natuur.

Slovenië natuurcamping

Slovenië kenmerkt zich door prachtige beboste gebieden, geheimzinnige grotten, bijzondere bergen en sprookjesachtige meren. Een van de meest mooie meren ligt dan ook in Bled, waar je het gevoel hebt dat je in een sprookje rondloopt. Met heldere wateren en kasteelachtige gebouwen is Slovenië nog lang niet populair genoeg onder de toeristen. In Slovenië zijn er prachtige natuurcampings te vinden die ervoor zorgen dat er talloze activiteiten mogelijk zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan kajakken, canyoning, raften en nog veel meer. ’s Avonds kun je samen met medereizigers heerlijk bij het kampvuur zitten en knusse spelletjesavonden houden om bij te komen van avontuurlijke activiteiten.

Actieve strandvakantie in Kroatië

Kroatië heeft een heerlijk zomers klimaat en zo kun je de hele zomer genieten van culturele steden en schattige haventjes aan de boulevard. Tijdens een vakantie in Kroatië heb je van alle dingen het beste: zon, zee, strand, uitgaan en topactiviteiten. Zo kun je overnachten op een camping aan zee en zijn er diverse activiteiten te beleven. Tijdens de strandvakantie in Kroatië ga je vooral genieten van een groepsreis met jongeren waar jullie veel terrasjes gaan pakken, gaan shoppen en vooral heel veel avontuur gaan beleven. Zo kun je verschillende cafeetjes, cocktailbars en restaurants bespeuren en afsluitend een heerlijke duik nemen in het water. Naast het beleven van veel vriendschap en gezelligheid zitten er toffe activiteiten inbegrepen bij deze reis. Zo beleef je ook een hoop avontuur tijdens het paintballen, snorkelen, canyoning en beachvolleybal!

Actieve vakantie in Frankrijk

Frankrijk is een populaire reisbestemming onder alle leeftijden, ook onder jongeren! Tijdens een groepsreis naar de Alpen kun je heel wat avontuur beleven. Zo overnacht je op een camping gelegen in een klein dorpje met een prachtige natuur. Ga samen met reizigers naar een lokaal barretje om heerlijk wat te drinken en haal wat te eten af bij een lokaal restaurant om dit vervolgens midden in de natuur op te eten. Deze groepsreis kent een paar toffe activiteiten zoals: kajakken, raften en Canyoning. Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om meerdere activiteiten bij te boeken om wat extra spanning te beleven. Tijdens een Frankrijk groepsreis beleef je het avontuur samen met jongeren en maken jullie met zijn allen de gezelligste camping van de Franse Alpen.

Slovenië unieke rondreis

Om Slovenië op een wel hele unieke manier te verkennen kun je dit doen in de vorm van een kajak rondreis. Leer de eerste paar dagen van je vakantie hoe je het beste een kajak kunt besturen en ga vervolgens in de vorm van een groepsreis op pad en ontdek hoe de landschappen van Slovenië van elkaar kunnen verschillen. Overnacht op verschillende locaties en klets tijdens gezellige kampvuuravonden bij over de avonturen die je hebt beleefd en misschien kun je jezelf aan het einde van de reis wel een echte kajak pro noemen.

Mee met een groepsreis

Het leukste aan het maken van een groepsreis is dat je bepaalde activiteiten niet snel alleen zult ondernemen. Het meedoen aan raften zou je sneller doen met andere avontuurlijke personen en zo stimuleer je elkaar ook om mee te doen aan andere toffe activiteiten. Meestal zit er altijd wel een reisgenoot tussen waarmee je het goed kunt vinden en ontstaan subgroepen niet vaak. Tijdens dit soort vakanties ontstaan er ook vaak mooie vriendschappen en wie weet spreek je elkaar nog weleens in Nederland, of gaan jullie samen nog een keer op vakantie! Op vakantie gaan met een groep is altijd super gezellig. Samen kunnen jullie mooie terrasjes pakken en een sfeervolle camping maken. Daarnaast weet je tijdens een groepsreis goed waar je aan toe bent qua programma en kosten. Zo heeft de reisorganisatie al de beste locaties en activiteiten voor je uitgezocht. Probeer het dus vooral eens uit!