Je last minute vakantie in Nederland vieren? Goed idee!

Je last minute vakantie in Nederland vieren? Goed idee!

Heb jij besloten om je zomervakantie last minute te boeken en twijfel je over een vakantie in het buitenland of Nederland? We geven je hierbij een aantal argumenten om te kiezen voor een last minute Nederland.

Aangename temperaturen in Nederland in de zomervakantie

Wie in de maanden juli of augustus naar een vakantieland als Italië, Spanje, Portugal of Griekenland af reist, zou wel eens te maken kunnen krijgen met extreem hoge temperaturen. De zon kan dan zo overvloedig en lang schijnen dat het in landen rond de Middellandse Zee en elders in Zuid-Europa wel 34 tot 36 graden wordt. En dan kan je behalve afkoelen in zee of zwembad niet veel anders doen dan wachten op minder warme temperaturen. In Nederland kan het in de zomer ook wel warm worden maar bij ons is 26 of 28 graden meestal de limiet.

Last minute Zeeland

Wij zijn in Nederland verwend met fijne zandstranden, hoge duinen en vele wandel- en fietsmogelijkheden. Neem nu Zeeland waar zelfs de Fransen naar toe komen voor hun vakantie. Wist je dat Zeeland, ook in het hoogseizoen, plek heeft op de vele stranden en je daar nooit het gevoel hebt van massatoerisme? Een last minute Zeeland is voor de zomervakantie zekere aan te raden. Ook op een vakantiepark met hond Zeeland aan zee.

Last minute Texel

De Waddeneilanden zijn de parels van Nederland als het om vakantie mogelijkheden in eigen land gaat. Texel, Ameland, Schiermonnikoog zijn hierbij de favoriet. Texel echter heeft verreweg het grootste aanbod huisjes, campings, hotels en vakantieparken van deze unieke Waddeneilanden. Dat biedt je bijna altijd de mogelijkheid een last minute Texel te boeken. Ook voor een last minute Waddeneilanden met hond. En, omdat je op Texel ook luxe hotels vindt met wandel- of fietsarrangement is Texel ook de plek voor een actieve last minute vakantie Nederland.

Last minute vakantie Limburg boeken

De derde parel is ongetwijfeld Limburg en dan met name Zuid-Limburg. Het Limburgse heuvellandschap is uniek in Nederland en nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten. Steden als Maastricht en Valkenburg aan de Geul zijn super gezellig en nodigen uit om tot in de late uurtjes te genieten van een goed glas wijn of streekbier uit Gulpen. Wist je overigens dat je deze bierbrouwerij in Gulpen mogelijk kunt bezoeken? Een last minute Limburg, voor ieder wat wils.

Last minute met hond Nederland

Wie een last minute met hond wil boeken, is nergens beter af dan in Nederland. Nergens anders vind je zo veel honden bungalows met omheinde tuin en last minute vakantieparken met hond. In Nederland vind je vele losloopgebieden voor honden en in een aantal restaurants hebben ze zelfs een speciaal honden menu. Een last minute Nederland met hond boeken, zeker een goed idee voor de komende vakantie.