Hoe voorkom je relatieproblemen op vakantie?

Hoe voorkom je relatieproblemen op vakantie?

Het komt helaas vaak voor; relatieproblemen op vakantie. Eigenlijk is dat best gek, want de vakantie zou eigenlijk het hoogtepunt van het jaar moeten zijn. Maar als je eenmaal op vakantie bent, blijken de ruzies met je partner flink roet in het eten te gooien. Iedere dag is het wel raak; ruziemaken over de kleinste dingen, waardoor de hele vakantie eigenlijk verpest wordt. Gelukkig kun je hier iets aan doen! Kies voor relatietherapie! Hiermee kun je relatieproblemen op vakantie voorkomen, waardoor vakanties voortaan wel leuk zijn!

Kies jij ook relatietherapie?

Relatieproblemen op vakantie voorkomen

Thuis heb je een vast ritme, waarin je waarschijnlijk maar een paar uur per dag met je partner doorbrengt. Je hebt allebei je werk, hobby’s, vrienden en familie. ’s Avonds kijken jullie wellicht nog even samen televisie en af en toe gaan jullie wat leuks doen samen. Maar hele dagen samen, dat zijn jullie waarschijnlijk nooit. Op vakantie is dit echter wel het geval, een belangrijke oorzaak van relatieproblemen op vakantie. Doordat je constant samen bent, verstoor je namelijk elkaars ritme en ontstaan er irritaties. Bovendien zijn er geen vluchtwegen op vakantie; je kunt niet even met de auto een stukje gaan rijden, of wegvluchten naar een goede vriend of vriendin. Op vakantie ben je dus echt op elkaar aangewezen. Relatieproblemen op vakantie kun je echter prima voorkomen, door vooraf met elkaar te bespreken waar je jezelf aan irriteert. Een relatietherapeut, biedt handvatten om deze gesprekken in goede banen te leiden. Je zult merken dat je na deze gesprekken, veel leukere vakanties hebt samen. De irritaties zijn een stuk minder en je hebt veel meer begrip voor elkaar. Dat wordt straks heerlijk genieten op vakantie!

Bespreek knelpunten voor je vakantie

Het kiezen van een restaurant op vakantie, het wel of niet huren van een auto of het tijdstip waarop er ontbeten gaat worden. Drie keuzevoorbeelden, die op vakantie vaak voor grote problemen kunnen zorgen. Dit soort keuzes kunnen leiden tot irritaties, irritaties kunnen weer leiden tot ruzies, ruzies weer tot serieuze relatieproblemen. Maak gebruik van een relatietherapeut om dit soort problemen te voorkomen, hiermee kun je problemen op vakantie voorkomen en straks onbezorgd genieten van je vakantie en elkaar. Kies jij ook voor een vakantie zonder relatieproblemen?