Gun jij jezelf een vakantie naar de Balearen?

Gun jij jezelf een vakantie naar de Balearen?

De Balearen zijn Spaanse eilanden die tussen Afrika en Europa in liggen. Juist die ligging zorgt ervoor dat je hier kunt rekenen op een heerlijk klimaat, maar ook een prettig zeewindje. De ideale eilanden voor een super vakantie dus! Onder andere Menorca, Ibiza en Mallorca behoren tot deze eilandengroep. En ieder Spaans eiland, is weer heel verschillend, dat maakt de Balearen nog aantrekkelijker! Verwen jij jezelf met een heerlijke vakantie naar de Balearen?

Dichtbij genieten op de Balearen

Heb je net een drukke tijd achter de rug? Veel gewerkt de laatste tijd of misschien wel een intensieve studie afgerond? Het is dan fijn om even lekker op vakantie te gaan. Genieten van zee, zon en leuke uitstapjes. Met je partner, met het hele gezin of misschien ga je wel lekker alleen op vakantie. De Balearen liggen op slechts een paar uurtjes vliegen van Nederland, maar je stapt wel in een totaal andere wereld. De wereld van lekker weer, een andere cultuur en nieuwe indrukken. Deze eilanden liggen in de Middellandse zee, niet ver van het vaste, Spaanse land. Bijvoorbeeld Mallorca, ligt slechts tweehonderd kilometer ten zuiden van Barcelona. Vakantie vieren op een eiland heeft natuurlijk altijd iets extra’s. De vergezichten vanaf het strand, de rotspartijen en ’s avonds lekker flaneren over de promenade. Dat wordt gewoon puur genieten!

Menorca is ideaal voor gezinnen

Goedkope vakantie Menorca? Het is mogelijk! Reisaanbieders willen graag dat hun hotels en appartementen vol zitten en dat is precies de reden dat sommige reizen (op het laatste moment) goedkoper worden aangeboden. Wil je graag met je gezin goedkoop op vakantie naar de Balearen? Dat is zeker mogelijk, hou het reisaanbod goed in de gaten. Menorca is het ideale eiland om met je gezin naar toe te gaan. Het is maar twee en een half uur vliegen, ideaal dus als je jonge kinderen hebt. Bovendien lopen de stranden hier geleidelijk af in zee, waardoor jonge kinderen prima zelf kunnen spelen in de ondiepe zee. Je kunt hier prima wandelen en de natuur is prachtig. Breng ook eens bezoek aan de stad Ciutadella, zeer de moeite waard. Je kunt ook voor kiezen voor Mallorca. Dit is het grootste eiland van de Balearen. Een vakantie Mallorca staat voor veel zonuren, prachtige stranden en veel bezienswaardigheden. In de hoofdstad Palma de Mallorca zijn er veel bars en discotheken tot diep in de nacht open, voor jongeren het paradijs op aarde. Maar je kunt op Mallorca ook prima wandelen en met de auto mooie dagtochten maken, bijvoorbeeld door het indrukwekkende binnenland.