Fly drive vakantie Amerika

Fly drive vakantie Amerika

Wil je Amerika ontdekken maar heb je geen zin om te reizen met de bus, taxi of trein? Of steeds weer met het vliegtuig? Dan is een fly drive reis de perfecte oplossing voor jou! Je rijdt zelf in je eigen auto en bepaalt zelf welke route je neemt. In dit artikel vertellen we meer over fly drive trips door Amerika en geven we wat tips.

Fly drive Amerika

Een fly drive Amerika is een heerlijke manier om dit prachtige land te ontdekken. Je rijdt in je eigen auto en bepaalt zelf welke route je neemt. Zo kun je op je gemak alle mooie plekjes van Amerika ontdekken. Het is een unieke ervaring om in deze grote staten te rijden en je zult genieten tijdens dit avontuur.

Wat houdt een Fly-drive vakantie in?

Tijdens fly drive reizen door Amerika ben je vrij om zelf te bepalen hoe je wilt rijden. Een fly drive vakantie is namelijk een vakantie waarbij je vliegt naar de bestemming en waar vervolgens een auto voor je klaar staat. Je kunt een route samenstellen en hierbij alle highlights inpassen, of juist rustiger rondtrekken. Meestal heb je namelijk een beginpunt en een eindpunt en kun je alles daartussenin zelf invullen. Dit is uiteraard vanwege het feit dat je de auto weer ergens terug moet brengen. Dit is meestal ook het punt waar je weer in het vliegtuig naar huis stapt aan het einde van je vakantie.

Je krijgt dan dus als beginpunt bijvoorbeeld Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. Vanuit hier kun je vervolgens alle kanten op en bepaal je zelf welke route je neemt. Ook is het mogelijk om vanaf één stad naar de andere te gaan, bijvoorbeeld van Los Angeles naar San Francisco. Je kunt dan ook alle highlights bezoeken, zoals de Grand Canyon of Yosemite National Park.

Een andere mogelijkheid is om vanaf een bestemming in het midden van Amerika naar het noorden of zuiden te rijden. Zo kan je bijvoorbeeld vanaf Dallas naar New Orleans rijden, of van Seattle naar het oosten. Hoe ver en waarheen is dus echt aan jou! De mogelijkheden zijn oneindig.

Vergelijk online eens de verschillende vakanties. Er zijn tal van mogelijkheden.