Combineer een binnenlandse vakantie met een dagje uit

Combineer een binnenlandse vakantie met een dagje uit

Zin in om lekker op vakantie te gaan? Fijn met je eigen gezin, of misschien wel met je hele familie! Het voordeel van een vakantie in Nederland, is dat je niet veel reistijd kwijt bent. Ideaal als je bijvoorbeeld een weekendje of een midweek op vakantie gaat, dan neemt de reis niet veel tijd in beslag. Als je eenmaal een leuke bestemming hebt gevonden, is het natuurlijk altijd leuk om ook even de regio te leren kennen en een dagje uit te gaan. Combineer jij ook een binnenlandse vakantie met een leuk dagje uit?

Goedkoop verblijven op vakantiepark

Vakantieparken zitten niet altijd volgeboekt, als je op zoek bent naar leuke aanbiedingen, is dit je kans! Want die laatste plekken op een vakantiepark, die willen ze natuurlijk nog wel verkopen. Je raadt dan al wat er gaat gebeuren; ze worden voor een lagere prijs aangeboden. Vakantieparken aanbiedingen zijn echt interessant; je betaalt een stuk minder, maar kunt wel rekenen op een heerlijk verblijf. Het geld dat je hiermee bespaart, kun je weer besteden aan extra leuke dingen tijdens je verblijf, zoals bijvoorbeeld een leuk dagje uit.

Voordelen vakantiepark

Het grote voordeel van een vakantiepark is dat je echt het gevoel hebt op vakantie te zijn. Neem bijvoorbeeld Center Parcs, je vindt hier schitterende huisjes, middenin de natuur. Er is altijd een subtropisch zwemparadijs en voor de kinderen wordt er veel georganiseerd. Je vindt er een overdekte Plaza waar je lekker kunt eten en drinken, bovendien kun je er ook nog eens fijn winkelen. Met een kortingscode Center Parcs, kun je ook nog een heel voordelig naar zo’n prachtig vakantiepark. Naar welk park van Center Parcs ga jij?

Dagje uit tijdens je vakantie

Als je bijvoorbeeld kiest voor het park Porte Zelande van Center Parcs, kun je ervoor kiezen om een lekker dagje het Grevelingenmeer op te gaan. Dit park grenst al aan het Grevelingenmeer dus je hoeft niet ver te reizen voor je dagje uit. Met het schip ‘Grevelingen’ kun je hier een prachtige rondvaart over de Grevelingen maken. Je vertrekt vanuit haven Den Osse, wat vlakbij Ouddorp ligt. Het is zelfs mogelijk dat je onderweg nog zeehonden tegen gaat komen. Als je ’s avonds weer in je huisje op Center Parcs komt, kun je nog even heerlijk nagenieten bij de open haard. Heerlijk toch?