5 keer kort vliegen, lang genieten!

5 keer kort vliegen, lang genieten!

Wil jij er in de herfstvakantie even tussenuit, maar hebben je kinderen maar een week vakantie? Dan wil je niet te ver vliegen. Gelukkig, hebben we genoeg heerlijke vakantielanden op slechts een paar uur vliegen van Nederland. Zo pak je in de herfst toch nog even de zon mee!

Mallorca

Wil je graag snel op de plaats van bestemming zijn? Dan is Mallorca zeker een aanrader. Na slechts 2,5 uur vliegen sta je al op het zonnige eiland Mallorca. Palmbomen, wit zandstrand en authentieke stadjes maken Mallorca een ideaal eiland voor een korte zonvakantie. Temperaturen liggen in oktober gemiddeld rond de 20 graden, maar dit betekent niet dat er niet gezwommen kan worden. De zee is nog heerlijk warm in oktober dus snel erin!

Griekenland

Griekenland stelt nooit teleur, ook niet in de herfstvakantie. De azuurblauwe lucht, witte huisjes en de typisch Griekse cultuur maken dat je er echt even uit bent als je in Griekenland bent. In oktober is Griekenland de ideale bestemming voor een goedkope zonvakantie. Zo aan het eind van het toeristenseizoen zakken de prijzen voor accommodatie en eten behoorlijk, waardoor je iedere avond kunt genieten van de heerlijke Griekse keuken.

Sardinië

Sardinië is een van de pareltjes van Italië en echt een ideale plek om te genieten van een welverdiende zonvakantie in oktober. Je waant je in het paradijs. De azuurblauwe zee tekent hier prachtig af tegen het groene landschap. De temperatuur ligt hier gemiddeld rond de 20 graden waardoor je ook af en toe een mooie hike kunt maken.

Gran Canaria

Een van de warmste canarische eilanden en erg populair onder overwinteraars, dat is Gran Canaria. Hier zakt de temperatuur nooit onder de 20 graden waardoor je het gehele jaar heerlijk kunt vertoeven op Gran Canaria. In oktober is de zee nog heerlijk warm en kun je dus lekker zwemmen en zonnebaden. In oktober wordt het in Gran Canaria nog regelmatig 26 graden waardoor dit een van de zonnigste bestemmingen is in dit overzicht. Dit maakt de vliegreis van 4 uurtjes meer dan goed.

Ibiza

In de zomer het party eiland, maar in oktober zie je alweer veel meer het authentieke Ibiza terug. De relaxte hippie vibe brengt je meteen in ontspannen sferen. Hoe je het ook wendt of keert, je zult hier gaan vertragen. Als je maar een week vakantie hebt, is Ibiza dus de ideale plek om snel te ontspannen. Bezoek een van de unieke hippiemarkten of relax met het hele gezin op een van de prachtige stranden die Ibiza rijk is. Wil je liever een meer spirituele ervaring? Ga dan zeker naar Es Vedra.