Waarom een VPN-verbinding op zakenreis ideaal is

Waarom een VPN-verbinding op zakenreis ideaal is

Gaat u regelmatig op zakenreis naar het buitenland? Vindt u het fijn om ’s avonds op uw hotelkamer uw favoriete series te kunnen zien? Bent u gesteld op een veilige internetverbinding? Wilt u er zeker van zijn dat u die WK finale kunt zien vanuit het buitenland? Kies voor een VPN-verbinding, hiermee kunt u altijd rekenen op een veilige verbinding, waardoor u zakenreis een stuk comfortabeler wordt.

Veilig internetten

Een VPN-verbinding zorgt ervoor dat u altijd veilig gebruik kunt maken van het internet. Maakt u onderweg gebruik van uw email en doet u ook betalingen tijdens uw reis? Dit zijn handelingen waar veel risico’s aan kleven. Hackers kunnen op dat moment, bij een niet beveiligde verbinding in bijvoorbeeld een hotel, flink toeslaan. Ze kunnen bijvoorbeeld uw pincode achterhalen en vervolgens uw bankrekening leeghalen. Gebruikt u voor deze handelingen een veilige VPN-verbinding, dan bent u verzekerd van een veilig netwerk. Veilig internetten onderweg? Kies voor een VPN-verbinding.

Mis niets onderweg

Een VPN verbinding zorgt ervoor dat u altijd en overal niets hoeft te missen. Volgt u een serie die wekelijks wordt uitgezonden op NPO? Vindt u het fijn om ’s avonds na een vergadering uw favoriete Netflix serie te kijken? Wordt er een WK Voetbal gespeeld en wilt u geen enkele minuut missen? Een VPN-verbinding biedt uitkomst. U hoeft nooit meer bang te zijn dat het hotel waar u verblijft, uw favoriete zender niet heeft, want met VPN legt u gewoon zelf verbinding met deze zender.

Geen openbaar netwerk nodig

Het lijkt aantrekkelijk op een vliegveld of in restaurant om gratis gebruik te maken van WIFI. Hiermee loopt u echter ook grote risico’s. Openbare netwerken worden veelal gratis aangeboden, maar deze netwerken kunnen soms zeer slecht beveiligd zijn waardoor hackers de kans krijgen om toe te slaan. Het nadeel van zo’n openbaar netwerk is, dat je er niets vanaf weet. Je weet bijvoorbeeld niet hoe het netwerk is beveiligd. Om het risico te voorkomen dat u gehackt kan worden, doet u er goed aan om geen gebruik te maken van een dergelijk openbaar netwerk. Kies voor een VPN-verbinding. Hiermee kunt u veilig internetten, waar en wanneer u maar wilt.