Routeplanner voor vakantie zonder stress

Routeplanner voor vakantie zonder stress

Veel mensen vinden reizen een vervelend onderdeel van de vakantie. Het zorgt dan ook vaak voor slapeloze nachten vooraf en veel discussies onderweg. Eigenlijk zonde, want de reis zelf is natuurlijk ook al een onderdeel van je vakantie, een onderdeel die gewoon ook leuk zou moeten zijn. Kan dit niet anders? Jazeker, door vooraf je voorbereidingen te treffen met A Better Routeplanner, zul je merken dat je ook kunt reizen zonder stress. Dat wordt straks puur genieten, van je hele vakantie!

Waarom A Better Routeplanner?

Op vakantie met een elektrische auto, kan voor stressmomenten zorgen, zeker als je de reis niet goed voorbereid. Denk hierbij aan vervelende momenten onderweg, zoals een bijna lege accu en geen laadpunt in de buurt. Door A Better Routeplanner te gebruiken, heb je deze stress absoluut niet. Je weet dan namelijk van tevoren al waar de laadpunten zich bevinden en hoeveel keer je moet bijladen onderweg. Bij deze routeplanner geef je vooraf je merk auto in en geef je aan wat je vertrekpunt en bestemming is. Er wordt vervolgens een route voorgesteld, ook zie je meteen van welke laadpunten je onderweg gebruik kunt maken. Hierdoor kom je onderweg nooit meer voor verrassingen te staan.

Voordelen A Better Routeplanner

A Better Routeplanner (ABRP) kun je gebruiken op een tablet, maar bijvoorbeeld ook op je mobiele telefoon. Als je jouw reisplanning gaat maken, kun je ook aangeven hoe vol je accu nog is, hier houdt deze routeplanner dan rekening mee. Je kunt ook zien wat de kosten zullen zijn voor je totale reis als het gaat om de oplaadkosten voor je accu. Een fijne manier van reizen wat veel rust geeft dus. Ook op je vakantiebestemming zelf, kun je natuurlijk A Better Routeplanner gebruiken. Handig, als je er van houdt om dagtochten te maken, maar wel vooraf wilt weten of je bij moet laden en waar je dit kunt doen. Deze routeplanner biedt dus veel voordelen, waar je veel plezier van zult hebben tijdens je vakantie. Geen slapeloze nachten meer, geen discussies meer onderweg en op de vakantiebestemming zelf, wordt het ook een stuk aangenamer autorijden. Ideaal toch?