Op zoek naar een stoer uitje?

Op zoek naar een stoer uitje?

Lekker een weekendje weg met de familie en wil je graag tijdens dit verblijf een leuke activiteit organiseren? Staat er binnenkort een uitje gepland met je vriendengroep? Gaat er iemand trouwen en wil je graag een vrijgezellenfeest organiseren? Wil je echt iets bijzonders gaan doen, waar iedereen het nog lang over heeft? Kies dan voor een E-chopper tour! Wat dit precies inhoudt en wat een E-chopper tour zo bijzonder maakt, lees je hieronder!

Duurzaam en avontuurlijk

Een E-chopper is een ‘groene scooter’ met een stoer chopper uiterlijk. Het feit dat deze chopper op stroom rijdt, maakt deze activiteit ook nog eens erg duurzaam. Er hoeft geen fossiele brandstof verbruikt te worden tijdens dit uitje, ideaal voor als je hier ook rekening mee wilt houden bij het plannen van een leuke activiteit. Toch is een E-chopper tour ook echt avontuurlijk! Je rijdt achter elkaar aan door de bossen, over de polderwegen en onderweg is er van alles te zien en te beleven! Kies voor een E-chopper tour vanuit het Schwarzwald in Rijssen en je kunt rekenen op een prachtige tour door het Twentse landschap. Met elkaar zo’n avontuurlijke tocht maken door onbekend gebied is natuurlijk al prachtig. Je zult merken dat het ook een positief effect heeft op de sfeer in de groep. Reken maar dat jullie na de tour genoeg te bespreken hebben. Gaaf toch?

Voordelig uitje en alles is geregeld

Een E-chopper tour hoeft niet duur te zijn. Sterker nog; hoe langer je gaat rijden, hoe minder je per uur gaat betalen. Besluit je om een lange E-chopper tour te gaan maken, waarbij je bijvoorbeeld ook nog onderweg ergens iets gaat eten of drinken, dan ben je dus eigenlijk het voordeligste uit. Bij het Schwarzwald kun je ook kiezen voor een arrangement waarbij je na afloop bijvoorbeeld ook nog gaat BBQ’en. Liever een buffet na afloop? Dat is ook mogelijk bij het Scharzwald. Het is ook een optie om na deze BBQ nog een activiteit te doen, denk hierbij aan een Escape Room of een pub quiz. Een arrangement heeft hierbij meerdere voordelen; het is voordelig en alles is van tevoren al geregeld. Ook wel zo fijn voor degene die het organiseert!