Maak een rondreis door Puglia

Maak een rondreis door Puglia

Puglia is het onontdekte stukje Italië wat de laatste jaren enorm in opkomst is bij veel toerisme. Deze populaire regio vind je in de 'hak van Italië', als we de 'laars' op de kaart bekijken. Van oorsprong is dit het armste gebied van Italië en daarom profiteer je op dit moment ook nog eens van de lage prijzen tijdens je vakantie. Een vakantie kan naar Puglia kun je het beste realiseren door een FlyDrive vakantie te boeken of door er zelf met de auto naartoe te gaan.

Rondreis Puglia

Wil je het onontdekte Puglia op een ultieme manier ontdekken? Dan kies je voor een rondreis in Puglia. In deze gehele regio kun je onwijs veel zien, veel doen en veel beleven. Zeker als je voor een langere periode naar Puglia toegaat, is een rondreis echt ideaal te noemen.

Ben je van plan om bijvoorbeeld 8 dagen naar Puglia toe te gaan? Ook dan is het maken van een rondreis een aanrader. Je kunt hierbij bijvoorbeeld in de hoofdtad Bari starten, van waaruit je de gehele regio kunt ontdekken. De wegen zijn in Puglia op zich prima berijdbaar, maar je moet wel rekening houden met het weggedrag van de gemiddelde Italiaan. Dat is iets anders dan we in ons land gewend zijn.

Tijdens het maken van een rondreis val je van de ene verrassing in de andere verrassing. De ongerepte landschappen worden namelijk onderbroken door uitgerekte wijngaarden. Na verloop van tijd kom je weer een karakteristiek dorpje tegen of één van de grotere steden. Ondertussen kun je ook ervoor kiezen om de gehele kustlijn af te rijden.

Unieke rondreis Puglia

Eigenlijk is elke rondreis in Puglia uniek. Alle delen van de regio zijn prachtig, waardoor je jouw rondreis echt naar eigen wens in kunt delen. Zet jouw wensen op een rijtje, lees je via onze website goed in en plan jouw rondreis. Tijdens het maken van een rondreis in Puglia hoef je overigens niet de hoofdprijs te betalen. De prijzen in bijvoorbeeld hotels en restaurants liggen vrij laag. Dit is ideaal voor één ieder die naar Italië op vakantie wil, wil genieten van zijn vakantie, bezienswaardigheden wil bekijken, maar ook niet te veel geld wil uitgeven.

Geniet van Puglia!