Kunstkerstboom, ga jij ook voor meer gemak en minder kosten?

Kunstkerstboom, ga jij ook voor meer gemak en minder kosten?

Veel mensen zijn dol op kerst. Ze houden van de gezelligheid rondom deze feestdagen, genieten van het samenzijn met vrienden en familie en natuurlijk ook van die sfeervolle aankleding rondom kerst. Deze aankleding is voor veel mensen echter wel iets waar ze altijd tegenop zien. Met name het halen en onderhouden van de kerstboom, valt toch altijd weer tegen, bovendien is een echte boom nog best duur. Kan dat niet anders? Jazeker wel! Een kunstkerstboom is de ideale oplossing; niet van echt te onderscheiden en ook nog een uitstekende investering. Kies jij ook voor een kunstkerstboom?

Niet van echt te onderscheiden

Waarschijnlijk heb je al vaak een kunstkerstboom gezien, zonder dat je het doorhad. Een goede kunstkerstboom is namelijk niet te onderscheiden van een echte. Dat maakt zo’n kerstboom nu juist zo aantrekkelijk, je ziet het verschil niet! Heb je niet veel ruimte om de kerstboom op te bergen? Geen enkel probleem, je kunt een kunstkerstbom compact opbergen, waardoor deze prima onder een bed of bijvoorbeeld achter een kast geschoven kan worden. Heb je juist wat meer ruimte? Dan zet je de kunstkerstboom gewoon opgetuigd en wel bijvoorbeeld op zolder neer. Breekt de kerst weer aan? Dan pak jij zo je opgetuigde kerstboom van zolder en je bent meteen klaar. Ideaal toch?

Prima investering

Heb je weleens uitgerekend wat je kwijt bent aan een echte kerstboom? Het begint allemaal bij een ritje naar het tuincentrum, om hier te komen ben je reiskosten kwijt. Wat volgt is de aanschafwaarde van een kerstboom, deze aanschafwaarde ligt tegenwoordig best hoog! Thuis aangekomen ga je de kerstboom aankleden, waarbij je er waarschijnlijk achter komt, dat je nog wel wat nieuwe kerstballen kunt gebruiken. Weer naar de winkel dus, om deze ballen te kopen. Is de kerst echter de rug, dan moet de boom weer afgevoerd worden. Vaak betekent dit een ritje naar de gemeentewerf, waar ook weer reiskosten aan verbonden zijn. Met een kunstkerstboom ben je van al het bovenstaande af. Je hebt de kunstkerstboom al in huis, je hebt er weinig werk aan en reiskosten hoef je nooit meer te maken voor je kerstboom. Dat wordt straks puur genieten met kerst!