Dolomiti Superski: ’s Werelds grootste skigebiednetwerk

Zuid-Tirol is de droom voor iedere wintersportliefhebber! Het beschikt over bijna tachtig 3000-meter hoge toppen, met onder andere het gebied Dolomiti Superski, inclusief Alta Badia en Val Gardena. Tel daar de 300 dagen zonneschijn per jaar bij op, perfecte verzorgde skipistes en een werkelijk magistraal landschap. Dit maakt Zuid-Tirol tot een ultieme wintersportbestemming.

Door: Ecktiv Redactie

Dolomiti Superski
Dolomiti Superski (www.dolomitisuperski.com) is het grootste skinetwerk ter wereld. Het beschikt over 12 skigebieden en heeft een totale pistelengte van 1220 kilometer. De vele skiroutes zijn onderling goed te bereiken. Alle routes bieden je verschillende schitterende panoramische uitzichten. Heb je even geen zin meer om te skiën en heb je trek in een hapje? Geen probleem, dan kun je terecht bij de traditionele eetgelegenheden voor de culinaire specialiteiten die het gebied je te bieden heeft.
Dolomiti Superski is al jaren bezig met het up-to-date houden van alle faciliteiten. Zo zijn er deze zomer 9 systemen gemoderniseerd en verschillende kabelbanen zijn voor voorzien van de laatste trends op veiligheidsgebied. Ook in de toekomst zal Dolomiti Superski doorgaan met het ontwikkelen van zo modern mogelijke faciliteiten.

Dolomiti Superski: ’s Werelds grootste skigebiednetwerk

Door: Ecktiv Redactie

Dolomiti Superski Dolomiti Superski ( www.dolomitisuperski.com ) is het grootste skinetwerk ter wereld. Het beschikt over 12 skigebieden en heeft een totale pistelengte van 1220 kilometer. De vele skiroutes zijn onderling goed te bereiken. Alle routes bieden je verschillende schitterende panoramische uitzichten. Heb je even geen zin meer om te skiën en heb je trek in een hapje? Geen probleem, dan kun je terecht bij de traditionele eetgelegenheden voor de culinaire specialiteiten die het gebied je te bieden heeft. Dolomiti Superski is al jaren bezig met het up-to-date houden van alle faciliteiten. Zo zijn er deze zomer 9 systemen gemoderniseerd en verschillende kabelbanen zijn ...

Lees verder
Ideale pistes met het beste van Italië en het beste van Oostenrijk

Door: Ecktiv Redactie

Südtirol is een bijzondere regio in het uiterste noorden van Italië. Je combineert er ...

Lees verder
De Dolomieten

Door: Ecktiv Redactie

Südtirol ligt aan de zonnige zuidzijde van de Alpen, in de Dolomieten. Deze bergen zijn ...

Lees verder
Wintersportbestemming waar de hele familie aan bod komt

Door: Ecktiv Redactie

Skiën, snowboarden, langlaufen, schaatsen, ijsklimmen, sneeuwwandelen, rodelen, ...

Lees verder
Winterpret gegarandeerd op de Rode Haan boerderijen

Door: Ecktiv Redactie

De Italiaanse regio Zuid-Tirol maakt zich weer op voor de winter. Met de pistes binnen ...

Lees verder
De winterse geheimen van de Rode Haan boerderijen

Door: Ecktiv Redactie

De laatste voorbereidingen voor het winterseizoen zijn al in volle gang en ook de knusse Roter ...

Lees verder

- Advertentie -