Uniek eilandenrijk aan de andere kant
van de wereld

De winnaar va de Zomermarathon 2013 heeft haar prijs vooral te danken aan de foto's en tips die ze plaatste over een wel heel bijzondere bestemming. Vanuatu, een eilandenrijk ten oosten van Papoea New Guinea en Australië. Jeannette Pepers en haar partner bezochten dit nog ongerepte oord in de zomer van 2013 en kwam terug met genoeg fotomateriaal om ons een geweldig beeld te geven van een totaal andere wereld. Hieronder een vijftal foto's uit de serie die Jeannette plaatste over Vanuatu.

Door: Ecktiv Redactie

 

Hideaway island. Dit piepkleine eilandje met een onderwater postkantoor waar je een kaart kan versturen.

 

Deze jongeman deed de snake dans. De mannen beelden de slang uit door in slangvormige sliert te dansen.

 

Kerkbezoek in Vanuatu. Voor de dienst op het eiland Pentecost had ik een leuk contact met de kinderen.

 

Naghol is een ritueel op het eiland Pentecost. Mannen springen met lianen aan hun voeten vanaf een 25 meter hoge stelling naar beneden.

 

Op het eilandje Ra trad deze groep jongens voor ons op met hun zelfgemaakte instrumenten, geweldig.

 

Profiel Jeannette de Roos

Meer foto's en info over Vanuatu

Uniek eilandenrijk aan de andere kant van de wereld

Door: Ecktiv Redactie

  Hideaway island. Dit piepkleine eilandje met een onderwater postkantoor waar je een kaart kan versturen.   Deze jongeman deed de snake dans. De mannen beelden de slang uit door in slangvormige sliert te dansen.   Kerkbezoek in Vanuatu. Voor de dienst op het eiland Pentecost had ik een leuk contact met de kinderen.   Naghol is een ritueel op het eiland Pentecost. Mannen springen met lianen aan hun voeten vanaf een 25 meter hoge stelling naar beneden.   Op het eilandje Ra trad deze groep jongens voor ons op met hun zelfgemaakte instrumenten, geweldig.   Profiel Jeannette de Roos Meer foto's en info over Vanuatu

Lees verder

- Advertentie -