Kaart Telemark

Een goede plattegrond is onmisbaar als je naar Telemark gaat. Hoe weet je anders de leukste plekjes van je vakantiebestemming te vinden? En hoe kom je daar het snelst vanuit je appartement of chalet? Met behulp van een kaart stippel je de snelste of mooiste route uit. Omdat de kaart van Telemark online staat, kun je je thuis alvast oriënteren en Telemark leren kennen.

Plattegrond met ligging en omgeving van Telemark

Bij Bestemminginbeeld vind je een duidelijke kaart van Telemark. Bekijk op de plattegrond de ligging van Telemark en de plaatsen in de omgeving. Om in te zoomen op Telemark gebruik je de pijltjes linksboven op de landkaart. Voor een beter beeld van het landschap en de natuur in de omgeving van Telemark, klik je rechtsboven op de knop satelliet. Dankzij de plattegrond van Telemark kom je gelijk in een vakantiestemming!

Title goes here
Heddal Stavkirke

De Heddal Stavkirke lijkt op een kathedraal. het heeft 3 torens en 64 verschillende daken en is prachtig ve...

Door: Willemien

Waar: Telemark

Categorie: Bezienswaardigheden

Telemark, ideale mix van cultuur en natuur

Door: Ecktiv Redactie

Telemarkkanaal Bergen, bossen, meren en snelstromende rivieren kenmerken dit gebied. Ontdek het zelf al rijdend maar per boot vanaf het beroemde Telemarkkanaal is ook mogelijk. Je kunt het ook combineren met een fietstocht langs het kanaal of een mooie kanotocht.   Idyllische kustlijn Het plaatsje Kragerø is een sprekend voorbeeld van het idyllische kustlandschap van Telemark. Het centrum met witte, houten huisjes en de haven is één en al gezelligheid. Ga op een terrasje aan het water zitten en proef de sfeer. Rond dit plaatsje vind je prachtige meren verscholen in bossen en ze zijn perfect om te kanoën of te vissen.   De natuur in Aan ...

Lees verder
Avontuurlijk genieten van waterrijke natuur

Door: Ecktiv Redactie

Als je van natuur en ruimte houdt ben je in het Noorse Telemark helemaal thuis. De regio ligt in ...

Lees verder
Ontdek Telemark wandelend, fietsend of varend

Door: Ecktiv Redactie

Rondtrekken in Noorwegen is een feest. Heel leuk is het om alle mogelijkheden te benutten. Dan ...

Lees verder
Proef die geheel eigen Noorse cultuur

Door: Ecktiv Redactie

De natuur overheerst in Telemark, net als in de andere delen van Noorwegen. Maar overal waar je ...

Lees verder