Vliegvakantie Costa Brava en Costa Dorada

Costa Brava betekent ruige, wilde kust en dit komt overeen met de onregelmatige rotsachtige kust. Langs de kust zijn er verschillende prachtige baaien te vinden waar je uitstekend kunt zwemmen in het heldere water. De Costa Brava en Costa Dorada zijn een prima bestemming voor een vliegvakantie naar Spanje. De bekendste plaatsen van deze Costa's hebben we voor je op een rijtje gezet.

Door: ALGEMEEN

Vliegvakantie Barcelona, Costa Brava in Spanje
Barcelona is toch wel de bekendste stad van Spanje. In Barcelona is zeer veel te zien en te beleven. De stad staat bekend op de prachtige bouwwerken van Gaudi, zoals de Sagrada Familia. Maar met een bruisend uitgaansleven, vele gezellige pleinen en straatjes en een aardige bevolking heeft Barcelona nog veel meer te bieden.
Informatie: Meer over Barcelona
Vakanties vinden: Goedkope hotels Barcelona, All inclusive vakantie Barcelona

Vliegvakantie Malgrat de Mar, Costa Brava in Spanje
Malgrat de Mar is een van de bekendste badplaatsen van Spanje. De plaats heeft een boulevard die doorloopt tot in het naastgelegen plaatsje Santa Susanna. Malgrat de Mar heeft een heerlijk strand, vele gezellige winkeltjes, goede restaurantjes en vele (Nederlandse) bars.
Informatie: Meer over Malgrat de Mar
Vakanties vinden: Goedkope hotels Malgrat de Mar, Vakantie appartementen Malgrat de Mar, All inclusive vakantie Malgrat de Mar

Vliegvakantie Salou, Costa Dorada in Spanje
De Spaanse badplaats Salou is voornamelijk intrek bij jongeren. Die jongeren komen voornamelijk af op de vele uitstekende uitgaansgelegenheden die Salou rijk is. Daarnaast kan er ook uitstekend geshopt worden in deze Spaanse plaats.
Informatie: Meer over Salou
Vakanties vinden: Goedkope hotels Salou, Vakantie appartementen Salou, Camping Salou

Vliegvakantie Lloret de Mar, Costa Brava in Spanje
Met de aanwezigheid van vele (Nederlandse) eettenten, cafés en disco’s is Lloret de Mar zomers toch wel ‘the place to be’ onder de Nederlandse jongeren. Met een uitstekend strand en een goede sfeer is het een ideale bestemming voor een vliegvakantie.
Informatie: Meer over Lloret de Mar
Vakanties vinden: Goedkope hotels Lloret de Mar, Vakantie appartementen Lloret de Mar, All inclusive vakanatie Lloret de Mar

Vliegvakantie Calella, Costa Brava in Spanje
Calella staat bekend om zijn uitgestrekte zandstrand met vele mogelijkheden voor het beoefenen van watersporten. De stad bestaat uit een oude en een nieuwe gedeelte die met elkaar verbonden worden door een winkelstraat met restaurantjes en kroegen.
Informatie: Meer over Calella
Vakanties vinden: Goedkope hotels Calella, Vakantie appartementen Calella, All inclusive vakantie Calella

 

- Advertentie -