Vliegvakantie Costa Blanca

Costa Blanca is Spaans voor witte kust. Deze naam heeft de Costa te danken aan zijn uitbundige amandelteelt. De gemiddelde temperatuur van de Costa Blanca is 18 graden, een ideale locatie dus voor een vliegvakantie naar Spanje. Wij hebben de populairste plaatsen op een rijtje gezet.

Door: ALGEMEEN

Vliegvakantie Benidorm, Costa Blanca in Spanje
Benidorm bezit na Londen en Parijs over het grootste aantal hotelbedden van Europa. Dit komt voornamelijk door het uitstekende klimaat. Door de bergen achter de stad bereikt slecht weer Benidorm vaak niet en hierdoor is het tevens de droogste zandstreek van Europa.
Informatie: Meer over Benidorm
Vakanties vinden: Goedkope hotels Benidorm, Vakantie appartementen Benidorm

Vliegvakantie Valencia, Costa Blanca in Spanje
Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje en is de geboorteplaats van de paella. Naast de paella staat Valencia vooral bekend om het nieuwe wetenschapsmuseum, het Las Fallas festival, de voetbalclub en het jaarlijks uitbundig gevierde La Tomatina tomatengevecht festijn in het nabijgelegen dorpje Bunyol.
Informatie: Meer over Valencia
Vakanties vinden: Goedkope hotels Valencia

Vliegvakantie Calpe, Costa Blanca in Spanje
Kenmerken aan de Spaanse kustplaats Calpe is de immense rots (El peñon de Ifach) die ver uitsteek in zee en van vele kilometers afstand al is te zien. Calpe zelf is een kleine stad waar veel te beleven is. De stad is een ideale locatie als thuisbasis bij bezoekjes aan steden in de buurt, zoals Benidorm.
Informatie: Meer over Calpe
Vakanties vinden: Goedkope hotels Calpe, Vakantie appartementen Calpe, Vakantiehuizen Calpe

Vliegvakantie Peñiscola, Costa Blanca in Spanje
Peñiscola is een ideale combinatie tussen cultuur, strand, zon, zee en gezelligheid. De rijke geschiedenis en de prachtige omgeving zijn een waar lust voor het oog. Tevens kun je na al dat cultuur snuiven heerlijk bijkomen op een van de prachtige stranden die Peñiscola rijk is.
Informatie: Meer over Peñiscola
Vakanties vinden: Goedkope hotels Peñiscola

Vliegvakantie Torrevieja, Costa Blanca in Spanje
Net als vele andere Spaanse kustplaatsen van Torrevieja van oudsher een klein vissersdorpje. In de afgelopen 25 jaar is Torrevieja uitgegroeid tot een echte stad. De stad staat bekend om zijn zoutmeren en de vele prachtige stranden met een totale lengte van 20 kilometer.
Informatie: Meer over Torrevieja
Vakanties vinden: Goedkope hotels Torrevieja, Vakantie appartementen Torrevieja

 

- Advertentie -