Goedkope zonbestemmingen

In deze tijden van crisis is het voor de hand liggend om een vakantie naast de deur te boeken zodat de reis goedkoop is. Maar eigenlijk hoeft dat niet, want landen verder weg zijn vaak voordeliger en zonniger. Je betaalt wel meer voor de reis maar dit kun je makkelijk weer terugverdienen in het land zelf.

Door: Voordelig

Egypte
Een van die landen waar je de reis terug kunt verdienen is Egypte. De reis hier naartoe is duurder dan bijvoorbeeld naar Spanje, maar dat kun je makkelijk terugverdienen. In Egypte profiteer je van de lage koers van de Egyptische Pond, hierdoor is alles voor ons goedkoop. Wat dacht je van een uitgebreid diner voor maar 10 euro? Of als je nog meer wil besparen dan bezoek je de McDonalds, voor iets meer dan 2 euro heb je al een complete maaltijd. Egypte is een zeer divers land. Geniet van de prachtige cultuur, maak een reis over de Nijl,  bezoek de piramides of ga duiken in de Rode Zee. Strandliefhebbers zijn hier ook aan het juiste adres, met badplaatsen als Sharm el Sheik en Hurghada. In Egypte kun je alles zonder dat het veel kost.
Goedkope accommodaties in Egypte

Bulgarije
Het wordt de laatste jaren steeds populairder om een zomervakantie te houden in Bulgarije. Dit komt vooral door succesformule van Bulgarije; lange stranden, lekker weer, luxe accommodaties, uitgaan, goed eten en dat allemaal voor een leuk prijsje. Ben je geïnteresseerd om de Bulgaarse zon op te zoeken? Op deze pagina kun je nog meer informatie vinden over een zonvakantie in Bulgarije.
Goedkope accommodaties in Bulgarije

Turkije
Het vakantieland Turkije heeft zich de laatste jaren vooral weten te onderscheiden door de vele all-inclusive accommodaties. De meeste hotels aan de Turkse Rivièra werken via dit principe en je hoeft er niet eens veel voor te betalen. Hierdoor kun je geld besparen en nog steeds veel eten en drinken. Buiten je hotel hoef je ook geen grote uitgaven te maken. Het openbaar vervoer is goedkoop en op de vele bazaars vind je voordelige souvenirs.
Goedkope accommodaties in Turkije

Marokko
Het land waar ‘de zon ondergaat’ heeft vakantiegangers erg veel te bieden. Niet alleen beschikt Marokko over een prachtig en zonnig klimaat, je kunt er ook nog heel goedkoop vakantie vieren. De Marokkaanse prijzen zijn erg gunstig ten opzichte van de Europese. In prachtige Marokkaanse steden als Casablanca en Marrakech kun je voor zeer weinig geld goed shoppen in de vele winkels, bazaars en op markten.
Goedkope accommodaties in Marokko

- Advertentie -