U bent hier • Home • Vakantie • Europa • SpanjeMallorca

Kaart Mallorca

Een goede plattegrond is onmisbaar als je naar Mallorca gaat. Hoe weet je anders de leukste plekjes van je vakantiebestemming te vinden? En hoe kom je daar het snelst vanuit je appartement of chalet? Met behulp van een kaart stippel je de snelste of mooiste route uit. Omdat de kaart van Mallorca online staat, kun je je thuis alvast oriënteren en Mallorca leren kennen.

Plattegrond met ligging en omgeving van Mallorca

Bij Bestemminginbeeld vind je een duidelijke kaart van Mallorca. Bekijk op de plattegrond de ligging van Mallorca en de plaatsen in de omgeving. Om in te zoomen op Mallorca gebruik je de pijltjes linksboven op de landkaart. Voor een beter beeld van het landschap en de natuur in de omgeving van Mallorca, klik je rechtsboven op de knop satelliet. Dankzij de plattegrond van Mallorca kom je gelijk in een vakantiestemming!

Meer info
 

Vakantie plaatsen binnen Mallorca

 


 
 
 

Populaire links Mallorca

Goedkope vakanties Alcudia, Appartementen Cala d'Or, Goedkope vakanties El Arenal


Vakantie in Mallorca

Op zoek naar een ideale vakantie bestemming voor het gezin, om te watersporten, relaxen of uitgaan? Dan is Mallorca 'the place to be'. Mallorca is één van de favoriete vakantiebestemmingen van de Europeanen. Een helder blauwe zee, kilometerslange zandstranden, een schitterend achterland, heel leuke badplaatsen met goede uitgaansgelegenheden en ook zeer kindvriendelijk? Mallorca heeft het allemaal! Maar bovenal het heerlijke mediterraanse klimaat maakt dat Mallorca zowel in de zomer als winter zeer geliefd is. Kortom, een ideale vakantiebestemming met voor ieder wat wils.

Meer over vakantiebestemming Mallorca

 
- Advertentie-