U bent hier • Home • Stedentrip • Europa • Nederland • Rotterdam

Kaart Rotterdam

Een goede plattegrond is onmisbaar als je naar Rotterdam gaat. Hoe weet je anders de leukste plekjes te vinden? En hoe kom je daar het snelst vanuit je hotel of appartement? Met behulp van een kaart stippel je de snelste of mooiste route uit. Omdat de kaart van Rotterdam online staat, kun je je thuis alvast oriënteren en Rotterdam leren kennen.

Plattegrond met ligging en omgeving van Rotterdam

Bij Bestemminginbeeld vind je een duidelijke kaart van Rotterdam. Bekijk op de plattegrond de ligging van Rotterdam. Om in te zoomen op Rotterdam gebruik je de pijltjes linksboven op de landkaart. Voor een beter beeld van het landschap en de natuur in de omgeving van Rotterdam, klik je rechtsboven op de knop satelliet. Dankzij de plattegrond van Rotterdam kom je gelijk in een vakantiestemming!

Meer info
 

Beschrijving Rotterdam

 
Modern en kunstzinnig Rotterdam

Modern en kunstzinnig Rotterdam

15 jul - In 1260 werd in de Rotte een dam gelegd en al snel veranderde een kleine nederzetting in een handelsplaats met havens. Tegenwoordig wordt de haven van Rotterdam tot de grootste en belangrijkste havens ter wereld gerekend. Nog steeds is Rotterdam in beweging, in het centrum wordt veel gebouwd en gerestaureerd. In de panden die het bombardement van 14 mei 1940 hebben overleefd, zijn vaak de littekens nog zichtbaar. Toch is Rotterdam een prachtige stad met veel bezienswaardigheden.

Lees verder


- Advertentie -
 
 
 
- Advertentie-