U bent hier • Home • Stedentrip • Europa • Frankrijk • Parijs

Webcams Parijs

In Parijs staan verschillende webcams. Via Bestemminginbeeld kun je de beelden op deze webcams 24 uur per dag bekijken. Dankzij deze webcams weet je altijd wat er in Parijs gebeurt. Wat is het weer? Schijnt de zon? Regent het? Is het er druk? Aan de hand van de informatie die je krijgt via de webcams, kun je je voorbereiden op de reis. Wat stop je in jouw koffer: een winterjas of een zomerjurkje?

Actuele beelden van Parijs via webcams

De webcams in Parijs tonen je livebeelden van je vakantiebestemming. De camera’s geven je 24 uur per dag een actueel beeld van de situatie. De webcams staan op verschillende plaatsen: zo krijg je een goed beeld van Parijs. Bij Bestemminginbeeld vind je een aantal links naar livebeelden van Parijs

Meer info
 
Er zijn 2 webcams
 

Webcam 1

Webcam met uitzicht op de Champs Elysees in Parijs

Webcam 2

Webcam met uitzicht op de Eiffeltoren in Parijs- Advertentie -
 
 
 

Vliegtickets Parijs

De Lichtstad Parijs is nog altijd een stad die bij veel mensen hoog op het verlanglijstje staat. Parijs barst van de bekende bezienswaardigheden en musa, zoals de Notre Dame, het Louvre, de Champs Elysées en natuurlijk de Eiffeltoren. Ook voor fanatieke shoppers is het een heus paradijs, met luxe warenhuizen en winkels van alle grote modehuizen. Vanuit Amsterdam duurt de vlucht naar Parijs 1 uur en 15 minuten. Dit maakt Parijs dus uitstekend geschikt voor een weekendje weg. Voor vliegtickets naar Parijs kunt u terecht bij de KLM.

 
- Advertentie-